Domotica / Smarthome

Domotica en domotica-systemen

Domotica vandaag is leven op je eigen ritme, ondersteund door tools die je leven aangenaam maken. Vandaag is domotica niet alleen automatisatie, dankzij internet en je smartphone is zoveel meer mogelijk. The Powerhouse biedt je een waaier aan mogelijkheden om thuis of op kantoor nog meer woon- en werkcomfort te realiseren. Ontdek onze slimme mogelijkheden voor domotica.

Onze domotica-systemen helpen je elke dag

Domotica past perfect in de nieuwe trend die ‘internet der dingen’ heet (internet of things). Dit fenomeen gaat over toestellen thuis (auto, huishoudtoestellen, verwarming, …) die met elkaar communiceren en zo optimaal kunnen afgesteld worden, via het internet. Bijvoorbeeld: als je met je wagen vanaf je werk huiswaarts keert, dan ontvangt je verwarmingsinstallatie thuis automatisch een commando via internet. De verwarming slaat aan en bij thuiskomst is je woning al op kamertemperatuur. En zo zijn er nog vele andere mogelijkheden die jouw woon- en werkcomfort sterk verbeteren.

Goed om te weten

Je kan voor al je vragen rekenen op ons straf team van experten.
Maak kennis met ons team en ontdek hoe we te werk gaan.

Ben je ook benieuwd naar het aanbod van The Powerhouse? Wil jij ook meer woon- en werkcomfort met domotica? Onze specialisten en ons team staan voor jou klaar. Wij werken met een duidelijke aanpak. In een persoonlijk gesprek ontdek je alle mogelijkheden.