Verlichting

Meer mogelijkheden met een lichtplan

Elk bedrijfsgebouw, winkel of woning heeft nood aan een lichtplan, zodat werk- en wooncomfort optimaal tot zijn recht komt met doordachte verlichting. Je maakt het gewoon gezellig met goede verlichting en je werkt efficiënt. Dat is het resultaat van een lichtplan dat volgt na een lichtstudie en op maat gemaakt wordt.

Het plan houdt rekening met:

T-DS Elektriciteit levert en installeert de lichtinstallatie en de studie krijg je zonder meerkost. Het wordt samen met jou opgesteld en besproken, conform jouw persoonlijk budget. Deze procedure is ook de beste garantie om het mooiste resultaat te behalen.

Verlichting voor je volledige woning en bedrijf

Heb je al eens geprobeerd om je verlichting onder handen te nemen? Niet eenvoudig. T-DS Elektriciteit kan je hiermee helpen en adviseren. Je kan kiezen tussen duizend en één uitvoeringen, van trendy, over hedendaags, klassiek, retro, extravert tot onopvallend indirect. Naast de uitvoering, heb je ook de technische aspecten: verbruik, tl-, halogeen-, spaar-, ledlamp, maar ook lichtbereik, kleur van lamp, enz. Na een gesprek over je wensen, je smaken, behoeftes én budget, kunnen we jou de producten op de markt voorstellen. We zijn perfect op de hoogte van de nieuwste tendensen op de verlichtingsmarkt en welke de meest energiebesparende oplossingen zijn.

Goed om te weten

Je kan voor al je vragen rekenen op ons straf team van experten.
Maak kennis met ons team en ontdek hoe we te werk gaan.

Ben je ook benieuwd naar het aanbod van T-DS Elektriciteit? Wil jij ook mooie verlichting? Gun jezelf aangenaam leef- of werkcomfort. Onze specialisten en ons team staan voor jou klaar. Wij werken met een duidelijke aanpak. In een persoonlijk gesprek ontdek je alle mogelijkheden.