Ervaren elektriciens

Elektriciteitswerken met een straf team

Een goede werkende elektrische installatie is een must, zowel voor grote als kleine woningen of bedrijfsgebouwen. Dat is mogelijk dankzij een ervaren en professioneel team van elektriciens. The Powerhouse staat jou elke dag bij, proactief, snel en met slimme oplossingen voor elektriciteit, dat is onze toegevoegde waarde voor particulieren en bedrijven. We weten precies welke vragen een antwoord nodig hebben voor elektrische installaties. Dat maakt The Powerhouse anders, we leveren elektriciteitswerken met een straf team.

Concreet gaan we als volgt te werk:

Ons team

Koen

Zaakvoerder

Caroline

Zaakvoerder

Yannick

Werfleider

Yves

Technieker

Gitte

Technieker

Tristan

Technieker

Willy

Technieker

Oplossingen op maat met een straf team

Bij The Powerhouse zijn we helemaal met je mee, we zoeken altijd naar de meest efficiënte oplossingen voor jouw gebouw. En dat doen we met een hecht en divers team van 10 techniekers. Al onze teamleden beschikken over een brede waaier aan competenties en zijn allen gecertificeerde medewerkers. Via opleidingen houdt ieder de vinger aan de pols over de meest recente technieken in elektriciteit. We kiezen dus bewust voor specialisatie in plaats van verbreding van de diensten. Yannick is werfleider. Caroline en Koen zijn eigenaars van het bedrijf met Koen, ervaren elektricien met 20 jaar ervaring, als zaakvoerder. 

Knowhow en ervaring

Knowhow, ervaring, punctualiteit en afwerkingsgraad zijn voor ons zeer belangrijk. We proberen ook met onze planning zeer dynamisch in te spelen op de wensen van de klanten.

Samen met jou zorgen we voor een uitstekend resultaat: je vermijdt problemen door onze professionele, praktijkgerichte aanpak.

Wil je graag een vrijblijvend gesprek? Wij nemen graag de tijd voor jou.