Keuringsklaar

Elektrische installaties keuringsklaar

Je elektrische installatie dient wettelijk gekeurd te worden door een erkend controleorganisme conform het AREI (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties). Bij verkoop of verhuur van je woning, ben je ook verplicht om een keuringsverslag voor te leggen aan je koper of huurder. Als geregistreerde aannemer werken wij nauw samen met erkende controle-organismen voor de keuring van de uitgevoerde werken. Wij coördineren jouw werken (nieuwe aansluiting, verzwaring … ) met de netbeheerder. T-DS Elektriciteit onderhoudt goede relaties met deze instanties.

Het stappenplan voor elektrische keuring

Elektriciteitskeuring is verplicht maar is vooral een garantie voor je eigen veiligheid en de goede werking van je toestellen. Het AREI (Algemeen Reglement op Elektrische Installaties) is een koninklijk besluit van 1981 waarin de voornaamste algemeen wettelijke voorschriften voor elektrische installaties zijn opgenomen. Het zijn maatregelen waaraan elke elektrische installatie dient te voldoen. Het koninklijk besluit stipuleert ook dat de keuring enkel door een erkend organisme kan uitgevoerd worden. 

De keuring gebeurt volgens een vast stappenplan:

Goed om te weten

Je kan voor al je vragen rekenen op ons straf team van experten.
Maak kennis met ons team en ontdek hoe we te werk gaan.

Ben je ook benieuwd naar het aanbod van T-DS Elektriciteit? Wil jij ook advies voor de keuring van jouw elektrische installatie in regio Antwerpen? Onze specialisten en ons team staan voor jou klaar. Wij werken met een duidelijke aanpak. In een persoonlijk gesprek ontdek je alle mogelijkheden. Doe een beroep op een erkend aannemer.